Google 'plus 1' button

Deze extensie wordt mee geïnstalleerd bij een Remark Webdesign standaard weblay-out.

Indien deze installatie apart moet worden uitgevoerd dan zijn de kosten gelijk aan een ½ uur. Deze installatie is dan inclusief de benodigde uitleg voor het gebruik.

Deze extensie zet de misschien wat minder bekende Google plus 1 button op uw webpagina. Afhankelijk van de plaatsing kan de site in zijn algemeenheid een Plus krijgen of een specifiek Bericht of Pagina.

Dit is de standaardvorm zonder enige aanvullende parameter:
(hier zijn 2 fake links gebruikt naar de google.com en youtube.com om goed de resultaten en verschillen te kunnen zien)


Er zijn 4 verschillende maten qua knoppen (de kleur van de knop geeft aan of de bezoeker al eens de knop geklikt heeft -- de inhoud van de mouse-over bubble is dan ook anders -- de bezoeker moet dan ook wel in Google ingelogd zijn om te kunnen controleren of er op de knop geklikt is):


Met de tellingen inline (standaard breedte is 450; te verkleinen tot 120):
(indien de bezoeker de knop al eens geklikt heeft dan verschijnt zijn profielfoto en een andersoortige tekst)


Inline en rechtsaangeschoven:


Of de tellingen in een ballon (breedte minimaal 120; tellingen erboven dan minimaal buttongrootte; rechts aangeschoven ook mogelijk):


Ook de plaats van de bubble (informatie bij mouse-over van de button) kan beïnvloed worden (standaard is eronder; hier worden de 4 mogelijkheden getoond - boven/onder/rechts/links):

Kanttekening moet gemaakt worden dat Google wel de conclusie moet trekken dat de display op die plek te tonen valt. Dat geeft wel eens vreemde resultaten. Ook kan de display veranderen afhankelijk van de plaats waar de knop op dat moment binnen het scherm zichtbaar is.


Voorts wordt de optie geboden om de aanbevelingen die mogelijk op de gelinkte site aanwezig zijn in de bubble te tonen (ook hier weer soms onvoorspelbare resultaten):


Een andere taal is ook mogelijk. Echter kan de taal slechts 1x per webpagina ingesteld worden. Voor een voorbeeld van de engelstalige variant is een link bovenaan de pagina toegevoegd.

Nog een opmerking: de getoonde aantallen komen van Google+ af en zijn soms lager dan de vorige keer terwijl dat niet verklaarbaar is. Ook indien het aantal groot is wordt het aantal in de ballon de ene keer grover weergegeven dan de andere keer. Helaas is dat de verwantwoordelijkheid van Google+.

Gebruikte Tags: extensie google plus

Advertentie

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • EN
QR
Volg Remark Webdesign!

 

Advertentie

Copyright 2012-2024 © Remark Webdesign
https://www.remark-webdesign.nl/pivxbase/page/google-plus-1-button/remarkwebdesign