Puntjes op de I

Nadruk op details

In de afgelopen weken is het deel van de site waar de standaard lay-outs gepresenteerd worden (zie Standaard lay-outs) volledig nagelopen op schoonheidsfoutjes in de stylesheetdefinities (CSS).
Dit werd mede ingegeven door het feit dat er een stijlkeuze is toegevoegd (nr. 5). Deze stijlkeuzes zijn te vinden bovenin de sidebar welke gebruikt wordt bij de standaard lay-outs.

Verder is er een inlog/registratiemogelijkheid ingebouwd in standaard lay-outs 3 en 6.

Puntje op de i!

Deze inlog/registratiemogelijkheid is buitengewoon handig als u uw bezoekers aan u wilt binden. Verleid hen tot registratie met als bezoekersvoordeel dat ze op de hoogte gehouden worden van elk nieuw bericht (helaas geen pagina's) dat u publiceert. Verder hoeven zij hun gegevens niet in te voeren indien ze een reactie plaatsen.
Voor u is het voordeel dat u hun gegevens kunt gebruiken voor specifieke mailings.

De nieuwe stijlkeuze is er eentje met transparantie. De content is voorzien van wisselende transparantie waardoor de achtergrond, in dit geval een foto van een mooie waterval in Noorwegen, zo goed mogelijk zichtbaar is.
Als u met deze stijl experimenteert met de verschillende lay-outs zal het u opvallen dat lang niet altijd de content goed leesbaar blijft. Deze stijl zal het best tot zijn recht komen in een nog te publiceren standaard lay-out: een fotoblog!

Nogmaals een reden om deze site in de gaten te houden!

Gebruikte Tags: , , , , ,

Advertentie

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • EN
QR
Volg Remark Webdesign!

 

Advertentie

Copyright 2012-2024 © Remark Webdesign
https://www.remark-webdesign.nl/pivxbase/entry/57/puntjes-op-de-i/remarkwebdesign