Nieuwe zaken op de site!

Assortiment uitgebreid

Remark Webdesign heeft niet stil gezeten de laatste tijd. Voortvloeiend uit 2 opdrachten is er een nieuwe standaard lay-out vastgelegd (nummer 06 alweer; te selecteren via het Standaard lay-outs hiernaast) en zijn er wat nieuwe menustructuren bij gekomen. Deze menustructuren worden nu ook gedemonstreerd op een aparte pagina.Tevens zijn de menu's uitgerust met een aparte scroller waardoor lange uitrollijsten tot het verleden behoren.

De nieuwe lay-out geeft de gebruiker de mogelijkheid een website op te zetten zonder blog en met alleen pagina's. Deze pagina's kunnen in een bepaalde relatie tot elkaar gebracht worden middels de sorteervolgorde. Deze volgorde komt ook tot uitdrukking in het menu.
Pagina's met sorteervolgorde 100, 110 en 120 vormen dan een groep net als 200 en 210. Binnen een groep kan dan weer een groep gedefinieerd worden. Bijvoorbeeld 111, 112, 113 en 114. Een en ander wordt gedemonstreerd in de betreffende lay-out. Zo kunt u dus een algemene pagina over Schrijvers maken en daar pagina's bij groeperen over specifieke schrijvers.

Verder is de keuze in alle standaard lay-outs ingebouwd om de rechterkolom links te plaatsen. Mocht daar al een linkerkolom met reclame staan dan wordt deze kolom automatisch aan de rechterkant gezet. Dit is met name handig als er gebruik gemaakt wordt van een verticaal uitrolmenu.

Advertentie

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • EN
QR
Volg Remark Webdesign!

 

Advertentie

Copyright 2012-2024 © Remark Webdesign
https://www.remark-webdesign.nl/pivxbase/entry/46/nieuwe-zaken-op-de-site/remarkwebdesign