De Kronieken van Riona - boek 1 - Verraad

De Kronieken van Riona - boek 1 - Verraad
Auteur/Ontwerper: Femke De Vos
Femke De Vos
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Het rijk Riona wordt door de Zuiderlingen onder de voet gelopen. De keizerlijke familie is verjaagd tot achter de woestijn en hun pasgeboren dochter Niamh is in vijandelijke handen gevallen. Maar is alles echt verloren? De godin Aïne beloofde de keizer immers drie kinderen die het rijk terug één zouden maken.

Achttien jaar later brengt Rowena, de enige priesteres van Aïne die de inval heeft overleefd, de slavin Niamh naar heer Ahern. Rowena heeft het meisje opgevoed in de leer van de godin en ziet dat de kracht van Aïne sterk door haar stroomt. Zij weet dat het lot van de jonge vrouw onmiskenbaar samenhangt met dat van heel Riona.

Maar Aïnes spel met de mensen is niet zonder eigenbelang. Waarom heeft ze een vijand van het rijk tot keizer benoemd? En hoe zit het met de drie beloofde kinderen, van wie er twee in het kraambed overleden zijn?

In dit eerste deel van de serie De Kronieken van Riona liggen haat en liefde dicht bij elkaar. Verraad en vertrouwen mengen zich tot een onontwarbare kluwen. Allen moeten lijden op Aïnes woord...

 

De Vlaamse schrijfser Femke De Vos debuteert bij Celtica Publishing met De Kronieken van Riona - Verraad, een verhaal over haat en liefde en het grillige spel van een godin met de mensen.

De Kronieken van Riona - Verraad is vanaf 6 april 2014 beschikbaar voor € 17,50. Natuurlijk kun je een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie De Kronieken van Riona is geschreven voor young adults vanaf zestien jaar, maar kan zeker ook door volwassenen gelezen worden.

De cover is ontworpen door Ronald Helmstrijd.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2024