Het Hemelse Rijk

Het Hemelse Rijk
Auteur/Ontwerper: Christophe Vermaelen
Christophe Vermaelen
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Victor Gordons bestaan als cryptoloog bij de Belgische geheime dienst is saai, tot zijn kolonel hem een manuscript in een onbekende taal brengt. Obsessief werkt Victor aan de vertaling van teksten en formules. Aanwijzingen in het manuscript leiden hem naar een doorgang die hem terecht laat komen in het Hemelse Rijk, waar het leven echter slechts voor enkelen hemels is...

Dat is het zeker niet voor de Esseense slavin Xhiva. Haar leven is niet meer dan vier Minert waard. Op een dag wordt ze aan de vreemdeling Victor Gordon geschonken. Als ze ontsnapt om haar kind te zoeken, komt haar leven op zijn kop te staan. Ze valt ten prooi aan vernedering en marteling, maar zelfs in haar donkerste uur gloort er nog een beetje hoop...

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier hoofdstuk 1.

 

 

In december 2011 is Het Hemelse Rijk van Christophe Vermaelen verschenen, een erotisch avonturenverhaal dat zich afspeelt in een fantasywereld. Met zijn vlotte pen voert Christophe de lezer mee naar het Hemelse Rijk waar de wensdroom van de een de nachtmerrie van de ander is.

Gezien de erotiek in het verhaal is Het Hemelse Rijk het meeste geschikt voor een volwassen lezerspubliek vanaf circa 18 jaar.

Het Hemelse Rijk is algemeen verkrijgbaar voor € 10,00. Natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

Het Hemelse Rijk is ook beschikbaar als e-book voor € 6,00, verkrijgbaar bij iedere internetboekhandel die e-books aanbiedt.

De mooie boekomslag is ontworpen door de veelzijdige grafisch ontwerper, schilder en fotograaf Ronald Helmstrijd.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2020