Drägan Duma - boek 1 - Zij Die Hoort

Drägan Duma - boek 1 - Zij Die Hoort
Auteur/Ontwerper: Patty van Delft
Patty van Delft
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Bloed tegen de autoruit... De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen.

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

 

De Haagse schrijfster Patty van Delft debuteert met Zij Die Hoort, het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma. In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

Drägan Duma - Zij Die Hoort is vanaf 14 april 2013 beschikbaar voor € 17,50. Natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

De cover is ontworpen door Dominik Broniek.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2024