Vooravond van Armageddon

Vooravond van Armageddon
Auteur/Ontwerper: Rianne Lampers
Rianne Lampers
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,00€
Excl. BTW: 14,15€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Mike schiet met een bonkend hart overeind in bed. De afschuwelijke beelden die hij in zijn slaap gezien heeft, trekken aan zijn geestesoog voorbij. Het was geen droom. Hij twijfelt er niet aan dat ergens op de wereld het proces in gang is gezet. Hij pakt zijn mobiele telefoon, belt Gaby in Parijs en zegt: “Het is begonnen.”

Aimée heeft al bijna twaalf jaar geen contact meer met haar vader, de geneticus Gedeon Meijer. Toch voelt ze zich verplicht te gaan als hij haar belt en smeekt om naar zijn levenswerk te komen kijken. Aangezien haar moeder sinds de scheiding een onverklaarbare angst voor Gedeon heeft, vertelt Aimée niets over haar voorgenomen bezoek. Het is een beslissing die ze zichzelf de rest van haar leven zal verwijten.

Als de vijftienjarige Sandra Heuvelman ziet hoe een bestelbusje een oude man van zijn sokken rijdt, schiet ze hem te hulp. Ze is diep onder de indruk van zijn gouden gloed. Sinds kort weet ze dat de kleuren die ze bij mensen waarneemt aura’s zijn. Ze is nog bezig te ontdekken wat dit betekent, totdat er nieuwe mensen naast haar komen wonen. Ze raakt bevriend met Monique, de dochter van buurvrouw Hannelore Uytenbroek. Zij beweert stellig dat aura’s niet bestaan. Wat Sandra op dat moment niet weet, is dat Monique daar zo haar redenen voor heeft.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier de proloog en hoofdstuk 1.

Cover Vooravond van Armageddon
 

 

Drie verhaallijnen die los van elkaar lijken te staan, kruipen in Vooravond van Armageddon naar elkaar toe. In het vervolg op Het duistere pact blijken ogenschijnlijk gewone mensen dit niet te zijn. Zonder te beseffen wat er werkelijk aan de hand is, raken zij verwikkeld in op nachtmerries gelijkende situaties. Zij zijn getuige van het ontbranden van de strijd tussen Licht en Duisternis. Een strijd die verder smeult als een ondergrondse veenbrand, klaar om de mensheid ongemerkt in de as te leggen...

Is er nog iemand die het tij kan keren?

Vooravond van Armageddon is deel twee in de horrorserie de Kronieken van de Nieuwe Tijd. De serie  is geschreven voor een doelgroep van puberleeftijd tot en met volwassenen.

Vooravond van Armageddon is algemeen beschikbaar voor € 15,00. Natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

Vooravond van Armageddon is ook beschikbaar als e-book voor € 7,50, verkrijgbaar bij iedere internetboekhandel die e-books aanbiedt.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2022