Het duistere pact

Het duistere pact
Het duistere pact Het duistere pact
Auteur/Ontwerper: Rianne Lampers
Rianne Lampers
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

De zestienjarige Monique is blij verrast als ze van haar oma een negentiende-eeuwse robe cadeau krijgt. Samen met de bijpassende sieraden - oorbellen en een ketting, ieder met een traan van zwart obsidiaan - past de jurk perfect bij haar gothic-image.

Maar de blijdschap is van korte duur. Ongeluk stapelt zich op en het leven van de puber verandert ingrijpend.

Wie is Eloise?
Welk onheilspellend proces is in 2006 in gang gezet?
En welk duister pact verbindt Monique en Eloise met elkaar?

Eén ding staat vast: het proces is onomkeerbaar...

Wil je een voorproefje? Lees hier dan alvast de proloog en hoofdstuk 1 en 2.

 

 

In Het duistere pact zien we hoe de eenzame Monique in de ban raakt van de robe en de sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het ziekenhuis komt te liggen gaat ze samen met Theo, de vriend van haar moeder, naar het voormalige huis van Eloise, het Huis te Sluis. Monique heeft een hartgrondige hekel aan Theo en ziet haar kans schoon zich van hem te ontdoen. Vanaf dat moment ontpopt het verhaal zich van een voorzichtige thriller tot regelrechte horror...

Het duistere pact kwam voor de eerste keer uit in de zomer van 2007, als eerste uitgave van uitgeverij Books of Fantasy. Het horrordebuut van Rianne Lampers werd enthousiast ontvangen en is in vele bibliotheken te vinden. Van meerdere lezers kreeg Rianne de vraag hoe het verhaal toch verder ging. Ze legde zich erop toe een vervolg te schrijven en in de zomer van 2011 is dat verschenen. Rianne heeft de twee boeken onder de noemer Kronieken van de Nieuwe Tijd geplaatst en ze worden uitgegeven door Celtica Publishing.

De horrorserie Kronieken van de Nieuwe Tijd is geschreven voor de doelgroep vanaf puberleeftijd tot en met volwassenen.

Het duistere pact is algemeen verkrijgbaar voor € 10,00, maar natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

Het duistere pact is ook beschikbaar als e-book voor € 5,00, verkrijgbaar bij iedere internetboekhandel die e-books aanbiedt.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2024