Fantasy-sf

Celtica Publishing brengt fantasy-sf uit voor een doelgroep die in leeftijd varieert van pubers tot en met volwassenen met een levendige fantasie. Voorop staat dat het om fantasy-sf gaat die het inbeeldingsvermogen van de lezer uitdaagt en prikkelt.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

Ishtar Roodrug is krijger en huurmoordenaar, een mactans, loyaal tot in de dood aan haar stam en haar leider Ma. Die vertelt haar dat de magie aan het verdwijnen is. In het verleden moet er iets gebeurd zijn wat dit in gang heeft gezet. Ma sommeert haar naar Sodom te gaan. Daar moet ze infiltreren in de harem van de invloedrijke Perseus om informatie te verzamelen en hem te doden als de tijd daar rijp voor is. In het huis van Perseus krijgt Ishtar te maken met de onhebbelijke magiër Mercan..

17,50€
Excl. BTW: 16,51€
Het Hemelse Rijk

Victor Gordons bestaan als cryptoloog bij de Belgische geheime dienst is saai, tot zijn kolonel hem een manuscript in een onbekende taal brengt. Obsessief werkt Victor aan de vertaling van teksten en formules. Aanwijzingen in het manuscript leiden hem naar een doorgang die hem terecht laat komen in het Hemelse Rijk, waar het leven echter slechts voor enkelen hemels is... Dat is het zeker niet voor de Esseense slavin Xhiva. Haar leven is niet meer dan vier Minert waard. Op een dag wordt ze aan..

10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Thema Selectie
Powered By OpenCart
Remark Webdesign Shop © 2023