"Als je niet van hen kunt winnen, sluit je dan bij hen aan?"

Wordpress beter dan gedacht

"Het is een wijs besluit om je bij een sterkere tegenstander aan te sluiten in plaats van het tegen hem op te nemen."

Deze wijsheid is nu ook van toepassing op huisstijlCMS PivotX.
Reeds enkele maanden vindt er geen enkele verbeteringen meer plaats anders dan bug correctie.

Voor € 100 uw PivotX site naar WP!

De afgelopen maanden heeft Remark Webdesign dan ook niet stil gezeten en heeft een eerste voorzet van een exporttool van de PivotX zaken naar Wordpress formaat volledig uitgebouwd. De eerste sites zijn hiermee al overgezet en uiteindelijk zal ook deze site volgen.

WP logo

In vroeger jaren werd veelal gezegd dat Wordpress weliswaar een mooie CMS is maar moeilijk aan te passen aan iemands persoonlijke wensen.
Toen dan ook bleek dat PivotX stopte met ontwikkeling werd duidelijk dat er uiteindelijk naar een ander CMS gezocht moest worden.
Na wat eerste pogingen een Wordpress site vanaf het begin op te zetten die uiterst goed bevielen, kwam alras de wens om een Wordpress site te hebben met daarin alle content (=inhoud) van de vertrouwde PivotX site.

Het is goed te melden dat Remark Webdesign inmiddels veel ervaring heeft met het opzetten van een Wordpress site alsmede met het exporteren en importeren van de "oude" content naar deze nieuwe Wordpress site.
Dus heeft u een PivotX site waarvan u de inhoud wilt behouden en overweegt u een Wordpress site te gaan gebruiken dan is Remark Webdesign uw partner!
Voor het overhevelen plus aanpassen van uw content naar een Wordpress site rekent Remark Webdesign slechts € 100!

Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Advertentie


Ter voorkoming van spam wordt u gevraagd een simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • EN
QR
Volg Remark Webdesign!

 

Advertentie

Copyright 2012-2020 © Remark Webdesign
http://www.remark-webdesign.nl/pivxbase/entry/109/als-je-niet-van-hen-kunt-winnen-sluit-je-dan-bij-hen-aan/remarkwebdesignrss